تارت شکلاتی یکی از انواع دسرها محسوب شده و مصرفکنندگان خاص خود را در سراسر جهان دارد. تهیه تارت شکلاتی فوقالعاده جذاب بهراحتی در خانه امکانپذیر بوده و این تارت از دو لایه تشکیل شده است. لایه اول نان تارت بوده و لایه دوم را مطابق با سلیقه خود با میوه یا کارامل پر کنید. البته در هنگام پخت تارت شکلاتی بیسکویت را جایگزین خمیر کرده و آن را در یخچال قرار دهید.
تنوع بالا در پخت تارت شکلاتی موجب افزایش گسترده مصرفکنندگان آن در کافی شاپها نیز شده است. در این مقاله در رابطه با طرز تهیه انواع تارت شکلاتی اطلاعاتی را جمعآوری کرده و در اختیار شما قرار خواهیم داد. در صورت علاقهمند به یادگیری نکات تهیه این دسر شکلاتی هستید؛ تا انتهای این مطلب با بلاگ آموزش کافی شاپ سایت دهکده دانش و مهارت همراه باشید.
معرفی تارت شکلاتی و انواع آن
یکی از انواع دسرها و شیرینیهای پرکاربرد، تارت شکلاتی است. این دسر با ظاهر زیبا و طعم خوش مناسب سرو در مهمانیها خواهد بود. تارت انواع مختلفی داشته و شما مطابق با سلیقه خود و خانواده میتوانید اقدام به تهیه آن کنید. در تمام دستور پختها، پایه و اساس خمیر تارت است. در ادامه کرم آن را مناسب ذائقه خود تهیه کنید. اصلیترین روشها جهت تهیه تارت شکلاتی عبارت است از:
- طرز تهیه تارت شکلاتی با انار
- دستور پخت تارت شکلاتی با موز
- طرز تهیه تارت شکلاتی بدون خامه
- دستور پخت تارت شکلاتی بدون پخت
طرز تهیه تارت شکلاتی فرانسوی
تارت در اصل یک دسر بین المللی است. از مزیتهای تارت شکلاتی اقدام به تهیه کرم روی آن با نظر و سلیقه هر شخص خواهد بود. نکته قابل توجه دیگر، باز بودن روی خمیر تارت است. خمیر تارت بهمانند: کیک پف نکرده و آن شکل ظاهری ابتدایی خود را حفظ خواهد کرد. با تهیه تارت شکلاتی، بهعنوان دسر و شیرینی مهمانان خود را از داشتن مهارت آشپزی خود آگاه کنید. در ادامه مطلب چگونگی پخت تارت شکلاتی فرانسوی را به شما بیان خواهیم کرد.
مواد اولیه پخت تارت شکلاتی فرانسوی
مواد اولیه خمیر تارت شکلاتی فرانسوی
- آرد 225 گرم
- پودر کاکائو 1 قاشق مرباخوری
- کره 100 گرم
- تخم مرغ 1 عدد
- نمک بهمیزان لازم
- پودر قند 60 گرم
مواد کرم تارت شکلاتی فرانسوی
- آرد 3 قاشق سوپخوری
- شکر 50 گرم
- شیر 100 میلی لیتر
- کره 50 گرم
- شکلات خرد شده 125 گرم
- وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
آمادهسازی مرحله بهمرحله تهیه تارت شکلاتی فرانسوی
- خمیر تارت: مواد خشک در بخش خمیر تارت را با هم ترکیب کنید. تخم مرغ را افزوده و پس از 5 دقیقه ورز دادن یک خمیر یکدست شکل خواهد گرفت. خمیر را در قالب چرب شده پهن کرده و در فر با درجه 180 سانتیگراد بهمدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
- کرم تارت: آرد، شیر و شکر را روی در یک ظرف ریخته و روی حرارت گاز قرار دهید تا غلیظ شود. شکلات را بهمواد افزوده و بعد وانیل و کره را اضافه کنید. زمانی که کرم یکدست شد، از روی حرارت بردارید.
طرز پخت تارت شکلاتی فرانسوی
- قالب حاوی نان تارت را با کرم شکلاتی پر کنید.
- تارت را در یخچال برای 3 تا 4 ساعت قرار دهید تا سفت شود.
- تارت شکلاتی آماده سرو است!
طرز تهیه تارت شکلاتی بدون خامه
این نوع از شیرینی یک تفاوت بزرگ با دیگر شیرینیها دارد؛ نان تارت پف نکرده و در صورتی که خمیر کیک و شیرینیهای دیگر پف خواهند کرد. نان تارت از یک لطافت خاصی بهخاطر وجود تخم مرغ برخوردار بوده و همچنین در زمان برش ترکخوردگی نخواهد داشت. تارت شکلاتی بدون خامه، طعم خوبی دارد. با تهیه تارت شکلاتی بدون خامه، یک دسر جذاب برای اعضاء خانواده خود آماده کنید.
این تارت شکلاتی بدون خامه را برای دوستان و آشنایان خود تهیه کرده و آنها را با طعم دلنشین این نوع از دسر شیرین آشنا کنید. در ادامه مطلب جهت یادگیری شما، مواد لازم و چگونگی تهیه این نوع از تارت شکلاتی را بیان خواهیم کرد.
مواد لازم تارت شکلاتی بدون خامه
مواد خمیر تارت
- شکر نصف پیمانه
- شیر نصف پیمانه
- تخم مرغ 2 عدد
- روغن مایع نصف پیمانه
- آرد یک و نیم پیمانه
- بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
- وانیل 1 قاشق مرباخوری
- پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری
مواد کرم تارت
- شکر نصف پیمانه
- شیر 2 پیمانه
- پودر نشاسته 1 قاشق سوپخوری
- آرد 1 قاشق سوپخوری
*منظور از پیمانه در این بخش، لیوان دستهدار است.
آمادهسازی تارت شکلاتی بدون خامه
- خمیر تارت: تخم مرغ را با شکر و وانیل ترکیب کرده و با همزن بزنید تا رنگ آن کرم و حجم مواد دو برابر شود. در مرحله بعد روغن مایع و شیر افزوده و بعد بیکینگ پودر و کاکائو را اضافه کنید. مواد را با لیسک بهحالت دورانی مخلوط کنید. مواد خمیر را در قالب ریخته و در درجه 180 سانتیگراد برای 20 تا 25 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
- کرم تارت: شیر، نشاسته، شکر و آرد را ترکیب کنید. این مواد را روی حرارت ملایم قرار داده تا غلیظ شود. بعد از برداشتن از حرارت، وانیل را اضافه کنید. کرم شما آماده است. در این مدت زمان چند بار مواد را هم بزنید تا رویه نبندد.
چگونگی پخت تارت شکلاتی بدون خامه
- نان تارت آماده را از قالب خارج کنید.
- کرم تارت ولرم، را روی نان ریخته و سطح مواد را صاف کنید.
- مواد را یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود. نوش جان!
دستور پخت تارت شکلات و انار مخصوص شب یلدا
تارت را جز خانواده بزرگ شیرینیها بهحساب آوردهاند؛ ولی شیرینی آن نسبت به سایر اعضا خانواده کم است.در خانواده بزرگ تارتها، تارت شکلات و انار جز زیباترین و خوش طعمترین بهشمار خواهد رفت. حتی با داشتن مهارت اندک در آشپزی، راحت میتوانید به تهیه تارت شکلاتی با انار بپردازید. طعم ترش و شیرین این تارت بسیار دلنشین است.
تارت شکلات و انار را میتوان تارت پاییزی نیز نامید. انار، میوه فصل پاییز بوده و بهترین زمان برای تهیه این تارت خوشمزه این فصل از سال خواهد بود. حتی میتوانید این دسر خوشمزه را برای شب یلدا آماده کرده و اعضا خانواده خود را شگفتزده کنید.
مواد لازم جهت تهیه تارت شکلات و انار
- بیسکویت 1 بسته
- پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
- خامه صبحانه 200 گرم
- انار 2 عدد
- شکلات تختهای 200 گرم
- کره آب شده 100 گرم
آمادهسازی تارت شکلات و انار مرحله بهمرحله
- انارها را دانه کنید.
- خمیر تارت: بیسکویت را بهکمک غذاساز پودر کنید. پودر کاکائو را با آن مخلوط کرده و کره آب شده را اضافه کنید. یک خمیر شبیه به شن مرطوب بهدست خواهد آمد. قالب تارت را کمی چرب کرده و خمیر را به آن اضافه کنید. با گوشت کوب مواد داخل قالب را منسجم کنید. این خمیر را 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
- کرم تارت: ابتدا خامه را در ظرفی روی حرارت شعله گاز قرار دهید تا کمی گرم شود. اکنون شکلاتهای خرد شده را اضافه کنید. زمانی که مواد کاملا ذوب شد، از روی حرارت بردارید.
طرز تهیه تارت شکلات و انار
- قالب تارت حاوی خمیر را از یخچال خارج کنید.
- یک بخش از مواد کرم ولرم، را روی آن ریخته و بعد کمی از دانههای انار را اضافه کنید.
- روی این دانههای انار، باقی مواد کرم را اضافه کنید.
- پس از تزیین تارت با انار، 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا منسجم شود. نوش جان!
تهیه تارت شکلاتی کاراملی
تارت شکلاتی کاراملی یک تفاوت کوچک با تارت شکلاتی فرانسوی داشته و آن تفاوت در طعم است. در زمان تهیه تارت شکلاتی کاراملی، وجود کارامل و خامه یک طعم فوقالعاده جذاب به دسر شما خواهد داد. با وجود تارت شکلاتی کاراملی به دوستان خود مهارت آشپزی و تهیه انواع دسر را نشان خواهید داد. این تارت جذاب را حتما یکبار امتحان کنید.
در هنگام تهیه این نوع از تارت شکلاتی، به یک قالب با ابعاد تقریبی 26 تا 28 سانتی متری نیاز دارید. البته در صورت در اختیار نداشتن این قالب، از هر نوع قالبی که در آشپزخانه شما وجود دارد را میتوانید برای پخت تارت شکلاتی کاراملی بهره ببرید.
مواد لازم تارت شکلاتی کاراملی
مواد خمیر تارت
- پودر قند 65 گرم
- آرد 275 گرم
- وانیل 1 قاشق چایخوری
- نمک یک سوم قاشق چایخوری
- کره 250 گرم
مواد کرم تارت
- خامه زده شده 75 میلی لیتر
- شکلات شیری 200 گرم
- کارامل 400 گرم
مراحل آمادهسازی تارت شکلاتی کاراملی
- خمیر تارت: فر را در درجه 175 سانتیگراد روشن کنید. کره را با همزن زده و بعد پودر قند، آرد، نمک و وانیل را به مواد اضافه کنید. همه مواد را با همزن بزنید تا خمیر یکدستی شکل بگیرد. پس از یک ساعت استراحت در یخچال، خمیر را در قالب چرب شده بهمدت 25 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
- کارامل و خامه را روی شعله گاز حرارت دهید تا ذوب شود. شکلات را جدا ذوب کنید.
دستور پخت تارت شکلاتی کاراملی
- کارامل و خامه ذوب شده را روی نان تارت بریزید.
- روی کارامل را با شکلات آب شده بپوشانید.
- نیم ساعت در دمای اتاق و 2 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا تارت سفت شود.
طرز تهیه تارت شکلاتی بدون فر
آسانترین روش برای تهیه یک دسر با ظاهر زیبا و خوشمزه، تهیه تارت شکلاتی بدون فر است. در هنگام تهیه این دسر و شیرینی، یخچال جایگزین فر شده و خمیر این تارت با بیسکویت آماده خواهد شد. در نتیجه زمان پخت تارت کمتر از زمان تهیه تارت با فر است. با کمترین مواد لازم و وسایل مورد نیاز، میتوانید یک دسر جذاب برای مهمانان خود آماده کنید.
تارت شکلاتی بدون فر بسیار خوشمزه است. با صرف یک ساعت از وقت خود، تارت شکلاتی بدون فر را برای دوستان خود آماده کنید. توجه به این نکته ضروری است که حداقل 4 ساعت باید در یخچال باشد تا مواد تارت کاملا منسجم شود. در نتیجه قبل از انجام هر کاری برای مهمانی، ابتدا این دسر را آماده کنید.
مواد اولیه تارت شکلاتی بدون فر
مواد خمیر تارت
- بیسکویت کاکائویی 2 بسته
- پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
- کره 130 گرم
مواد کرم تارت
- خامه 200 گرم
- شکلات 200 گرم
آمادهسازی مرحله بهمرحله تهیه تارت شکلاتی بدون فر
- خمیر تارت: بیسکویت را بهکمک غذاساز یا گوشت کوب خوب پودر کنید. پودر بیسکویت را با کره آب شده و پودر کاکائو مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست شکل گیرد. اکنون خمیر تارت را در قالب چرب شده ریخته و 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
- کرم تارت: شکلات را در فر بهمدت 1 دقیقه قرار دهید تا ذوب شود. حال خامه داغ شده از قبل (حدود 30 ثانیه) را به شکلات افزوده و سریع هم بزنید تا مواد یکدست شود.
چگونگی تهیه تارت شکلاتی بدون فر
- 1. خمیر آماده را از یخچال خارج کرده و روی آن را با کرم تارت بپوشانید.
- پس از 4 ساعت در یخچال ماندن، تارت شما آماده سرو است. نوش جان!
سوالات متداول
در این بخش از مقاله به پرسشهای احتمالی شما در رابطه با تهیه تارت شکلاتی و انواع آن پاسخ خواهیم داد. در صورت مطالعه مقاله و شکلگیری سوال جدید، آن را از بخش نظرات همین مطلب با ما در میان گذاشته تا جواب مناسب خود را دریافت کنید.
نکات مهم در پخت تارت شکلاتی
- در صورت نداشتن پودر قند، شکر را آسیاب کنید.
- مواد یخچالی نیم ساعت قبل از شروع کار، از یخچال خارج کنید.
- خمیر تارت یک هفته در یخچال و یک ماه در فریزر میتوان نگه داشت.
تزیین کیک تارت شکلاتی
برای تزیین تارت شکلاتی از: پسته، گردو، میوه و خامه میتوانید استفاده کنید.
تارت شکلاتی بدون پخت هم میشه درست کرد؟
جهت تهیه تارت شکلاتی بدون پخت، بهقسمت تارت شکلاتی بدون فر مراجعه کرده و با مطالعه آن اقدام به تهیه این دسر خوشمزه کنید.
بهترین دوره برای یادگیری آموزش کافی شاپ کجاست؟
دوره آموزش کافی شاپ (باریستا و بارتندر) سایت دانش و مهارت محلی مناسب جهت یادگیری مراحل آمادهسازی انواع نوشیدنی سرد، گرم، تارت، دسر، شیرینی و کیک کافیشاپی خواهد بود. با حضور موفقیتآمیز در این کلاسها شاهد افزایش اطلاعات علمی و توان عملی خود شوید. همچنین در کنار اخذ گواهینامه بینالمللی دو زبانه از دانشگاه نورث وست، امکان دریافت وام 50 میلیون تومانی از سوی بانک مهر اقتصاد را نیز خواهید داشت.