آشپزی
انواع آشپزی غذا های دریایی، کباب، سوپ، سالاد، فینگر فود، غذای ملل، سنتی و پتاژ در دهکده جهانی دانش
سیاست و استراتژی دهکده جهانی پروش نیروی انسانی ماهر و خبره است ، لذا از تقسیم بندی مهارت ها به صورت خرد پرهیز نموده و تنها در دو سطح آموزش آشپزی خود را ارائه می نماید.
-
طرز پخت ماهی سالمون به روشهای مختلف
طرز پخت ماهی سالمون به روشهای مختلف ماهی سالمون از غذاهایی دریایی بسیار لذیذ، خوشمزه و به جهت خاصیتهای متعدد…
بیشتر بخوانید » -
طرز پخت خورشت فسنجون با گوشت مرغ
طرز پخت خورشت فسنجون با گوشت مرغ خورشت فسنجون از خوراکهای سنتی و اصیل خطه شمال کشور بوده و دستور…
بیشتر بخوانید » -
آموزش پخت خورشت قیمه مجلسی و خوشمزه با گوشت
آموزش پخت خورشت قیمه مجلسی و خوشمزه با گوشت خورشت قیمه در کنار خورشت فسنجان، قرمه سبزی و انواع کباب…
بیشتر بخوانید »